Tel: 0640623379   info@lookzkapsalon.nl 

 LookZ BlogZ   LookZ PrijZen   StrAIGHT lOOKz    Home 

LOOKZ BLOGZ!?

Alles wat je altijd al wilde weten.

JE HAAR PERMANENT STIJLEN?!

Een nieuwe LookZ BlogZ. Deze keer geschreven door gast blogster Sanne. Sanne is de trotse eigenaresse van Sanvy.nl. Op Sanvy.nl blogt Sanne over alles wat te maken heeft met mode, beauty en haar. Sanne heeft een blog geschreven over haar eigen ervaring met het permanent stijlen van haar haren door middel van een Keratin Gold behandeling van het merk Jean Paul Mynè. Veel leesplezier en check het verbluffende resultaat!!

Lees meer

Hoe trim je zelf je eigen baard? Het stappenplan....

Na vele LookZ Blogz voor de dames werd het nu tijd de mannen eens van wat info te voorzien.

Na veel geduld ben je nu eindelijk het stadium van eeuwige jeuk voorbij. Dan is het toch echt tijd om hem een beetje bij te gaan trimmen want niemand wil een wild gegroeide baar Bij iedereen groeit een baard anders en op andere plekken. Door je baard te trimmen tot een gelijkmatige lengte en af te werken op de juiste plekken wordt jouw baard pas een echt fashion statement. Een trimmer geeft over het algemeen een baardlengte variërend van 1 tot 3 mm. Wil je een langere baard, dan kun je speciale opzetstukken gebruiken. Er zijn uiteraard vele verschillende trimmers voor verschillende doeleinden. Zorg ervoor dat je er een aanschaft die precies aansluit op jouw wensen.

Lees meer

Wat te doen tegen vet haar? Lees onze 10 tips

Soms heb je het je hele leven al. Soms heb je het ineens. Vet haar. 

Het voornaamste probleem is dat vet haar het uiterlijk van je haar niet ten goede komt. En daardoor zit je wellicht minder goed in je vel en voel je je misschien wat onzekerder. 

Dat is heel begrijpelijk. En geloof ons, er zijn veel meer mensen met hetzelfde probleem. 

In dit blog willen we je uitleggen hoe vet haar ontstaat en wat de oorzaak is van vet haar. En omdat we begrijpen hoe vervelend dit is, geven we je er ook 10 tips bij. 

Lees meer

Haar trendZ winter 2016/2017

Je zult het vast al gemerkt hebben. Het wordt kouder buiten, natter en  eerder donker. Het is weer om eens lekker binnen te blijven en een mooie nieuwe LookZ BlogZ te schrijven.  Vandaag is het de hoogste tijd om een aantal  trendZ voor deze herfst en winter eens op een rijtje te zetten zodat jouw LookZ er straks weer  perfect uit zien!!

Lees meer

12 Interessante Haarweetjes voor de beautyliefhebber!

Haarweetjes. Het zijn kort en bondige feiten over menselijk hoofdhaar. Misschien vind je haarweetjes interessant omdat je graag wil weten hoe iets in elkaar steekt en heel misschien vind je het stiekem gewoon leuk om als expert weetjes over haar te delen met vrienden en familie. Om ieders honger naar de kennis van haarweetjes te stillen, vind je in de nieuwe LookZ blogZ 12 interessante weetjes over haar.

Lees meer