LookZ BlogZ

Alles wat je altijd al wilde weten!

Haar trendZ winter 2016/2017


Pastelkleuren en rosé

Ook dit najaar trekken wij de trend rond pastelkleuren door. De “standaard” kleuren als blond en bruin laten we soms een beetje achter ons. Deze winter ga jij voor mintgroen of babyblauw. Wil je echt wat stralends, dan kun je ook voor rosé gaan. Deze kleur matcht perfect bij je sieraden en staat prachtig bij vooral basic-kleuren kleding als zwart, wit en beige.

Ombre

Ook een manier om je eigen kleurtje een nieuwe boost te geven is ombre. Je donkere haren geef je een extra glans met lichte uiteinden. Je lichte lokken geef je een warmere wintertint met donkere waves.  Wil je dit combineren met langer of voller haar dan kan dit absoluut.  Vraag me maar eens naar alle mogelijkheden voor je nieuwe ombre-lookZ.

Baby lights

Wil je iets minder drastisch dan een volledige haarkleur wisseling naar rosé of misschien gewoon iets subtieler dan het ombre. Dan kun je ook nog kiezen voor de schattige baby lights. Doe daar dan bijvoorbeeld een paar lichtere plukjes doorheen.  Zo zorg je voor kleine kleur schakeringen en creëer je net wat meer volume.

Pony

Helemaal back-in-town is de pony. Deze is natuurlijk perfect te combineren met de trends van hierboven. Een rechte lange pony is perfect te combineren met een stoere losse stijl maar ook met een wat zakelijkere stijl.  Kortom, je pony is met alles te combineren en is helemaal hot bij de retro LookZ van dit najaar.


        Samenvatting

De trendZ voor de herfst en winter 2016/17 zijn echt voor ieder wat wils. Je kunt kiezen voor een hele drastische verandering maar ook als je het wat subtieler wenst te houden zijn er heel veel mogelijkheden. Twijfel je? Ik help je er graag bij! Gun jezelf de mooie LookZ die je verdient!!