LookZ BlogZ

Alles wat je altijd al wilde weten!

JE HAAR PERMANENT STIJLEN?!

JE HAAR PERMANENT STIJLEN?!

Je leest het goed! Permanent stijlen, het kan gewoon! Zoals veel van jullie weten heb ik (Sanne) super veel krullen. Ik heb echt kroes krullen en ook mega veel haar. Eigenlijk was ik nooit blij met mijn haar, tot dat de stijltang uitkwam. Ongeveer 7 jaar geleden ontdekte ik die, ik wist niet wat ik zag! Mijn droom kwam uit en mijn haar kon gewoon stijl zijn! Alleen als ik buiten stond en het heel erg begon te regenen was mijn haar binnen 2 seconden weer helemaal krul en MEGA pluizig.. Daar baalde ik van maar had toen geaccepteerd dat ik krullen had en daarmee moest leven.

Na die tijd heb ik mijn haar alleen gestijld voor feestjes en bijzondere dagen. Voor de rest van de jaren droeg ik mijn haar vaak in een knot of staart. Nooit droeg ik het los met krullen, want het was gewoon zo onhandig en mega pluizig.

Mensen die ik tegen kwam zeiden altijd, jeeeetje je heb echt prachtig haar… Maar die mensen weten niet hoeveel werk en hoe onhandig krullend haar is. Vooral als je s’ ochtends wakker wordt en je haar als een vogelnest op je hoofd zit… Je hoort het al, ik ben er niet blij mee.

In mijn hoofd had ik de gedachten dat ik ooit nog wel mijn haar met krul los zou gaan dragen. Naarmate ik ouder werd en nog steeds elke ochtend met een natte knot op mijn hoofd naar buiten ging, wist ik het zeker.. Krullend haar is gewoon niet mijn ding.

AL EEN JAAR LANG WAS IK OP INTERNET AAN HET ZOEKEN..

Al een jaar lang was ik op internet aan het zoeken naar de beste producten en naar de beste kapper waar ik mijn haar kon laten stijlen. Je leest op internet veel negatieve dingen over permanent stijlen. De behandelingen schijnen heel slecht te zijn als er formaldehyde, glutaraldehyde, parafine en andere aardolie producten in zitten. Van deze schadelijke stoffen zou je zelfs kanker kunnen krijgen. Daarom ben ik dus eerst lang aan het zoeken geweest naar het perfecte product. Je kunt je haar dus wel permanent stijl krijgen met Keratine, maar je hebt veel verschillende soorten keratine en behandel methoden.

Nu lang zoeken kwam ik via Facebook op de  pagina van Jean Paul Mynè. Bijna iedereen in mijn omgeving liet ik de foto’s en video’s zien van die Facebook pagina (neem even een kijkje is echt leuk!). Toen heb ik een Facebook chat gestuurd met de vragen: Wat kost het? Kan het met dik krullend haar? Waar is het? Hoe werkt het? Met welke producten doen jullie het? Etc. Ik was helemaal enthousiast!! Toen heb ik een afspraak gemaakt met een kapperszaak die werkt met de producten van Jean Paul Mynè net als LookZ Kapsalon in Boxtel.

DE PRODUCTEN VAN JEAN PAUL MYNÈ ZIJN NIET SCHADELIJK VOOR JE HAAR!

De producten van Jean Paul Mynè zijn niet schadelijk voor je haar. De Keratin Gold van Jean Paul Mynè bevat natuurlijke ingrediënten zoals, avocado- en argan olie, wilgenroosjes, stamcellen uit zure appels en koffie extract. Dit zijn producten van moedernatuur en dus niet schadelijk voor je haar! Wat voor mij heel erg belangrijk is, is dat het absoluut vrij is van schadelijke stoffen (Formaldehyde, Glutaraldehyde, Parafine en andere aardolie producten)!

Dit zijn producten van moedernatuur! Absoluut geen schadelijke stoffen!

Jean Paul Mynè

Hiermee biedt Jean Paul Mynè een product die zowel effectief als verantwoord is. Jean Paul Myné Nederland is de enige die je haar permanent kan stijlen met natuurlijke producten. Ik adviseer iedereen die graag zijn haar permanent wil laten stijlen om dit met de juist keratine te doen!

MEER INFORMATIE:

https://www.facebook.com/Jean-Paul-Myne

https://www.facebook.com/lookzkapsalon

http://www.facebook.com/sanvysisters


DE GROTE DAG!

Toen was daar de grote dag…. Ik was zenuwachtig man….. pfffff.

Ik zal nu stap voor stap vertellen wat ze met mijn haar hebben gedaan:

STAP 1:

Mijn haar werd droog geföhnd en geborsteld, daardoor kon mijn kapster goed bekijken met wat voor haar ze te maken had.

STAP 2:

Toen werd mij haar gewassen met een bepaalde shampoo. Deze shampoo heet Keratin Plus Gold Shampoo. De shampoo moest 8 minuten intrekken. Na 8 minuten werd mijn haar gedroogd en mocht ik bij de kaptafel plaats nemen.

STAP 3:

Mijn haar werd helemaal droog geföhnd en helemaal door geborsteld dit is echt een hel met krullen, mijn haar was echt ontploft.

STAP 4:

Er werd op droog, mega pluizig, krullend haar Keratin Plus Gold Treatment aangebracht. Dit moest ongeveer 40 minuten intrekken. Dus kon ik lekker op mijn laptop aan het werk.

STAP 5:

Mijn haar werd met de Keratine erin weer helemaal droog geföhnd en door geborsteld. Nou ik kan je één ding vertellen… Als je er niet van houdt dat mensen aan je haar zitten (dat heb ik..), dan vind je dit echt niet fijn, maar ik deed het voor een goed doel (stijlhaar)!

STAP 6:

Mijn haar was helemaal door geborsteld en niet meer nat. De Keratin Plus Gold Treatment was in mijn haar opgenomen. Toen begon het stijlen. Dit werd gedaan met een speciale stijltang; de titanium J Premium. Elk pukje van ongeveer 5 centimeter moest 15x behandeld  worden! 15x over het zelfde plukje!!! Dit duurde heel lang. Voordat mijn haar klaar was waren we 4 uur verder. Maar zoals ik net ook al zei alles voor het eindresultaat!

STAP 7:

Toen heel mijn haar stijl was werd het uitgespoeld. Dit vond ik wel eventjes eng, want normaal als je mijn haar nat maakt zitten er gelijk weer van die kleine krulletjes in. Maar nu bleef mijn haar stijl!! Ze waste mijn haar en daarna droogde ze mijn haar met een föhn!

“MIJN HAAR WAS STIJL EN NIET MEER PLUIZIG! IK KON HET NIET GELOVEN!”

Sanne Burggraaf

STAP 8:

Mijn hele haar werd droog geföhnd en het zat meteen helemaal mooi stijl, glanzend en super zacht! Op de foto zie je mijn haar voor en na de behandeling!

Dit was mijn ervaring met "je haar permanent stijlen door de producten van Jean Paul Mynè". Ik ben er tot nu toe super blij mee! Het is nog steeds mega stijl en zacht! Mijn haar zal nu stijl blijven (permanent dus). Alleen mijn uitgroei kan weer gaan krullen, maar dat zie ik pas over ongeveer 6/12 maanden. Dit kun je dan weer laten bijwerken waardoor je haar dus stijl blijft.

Hoe is het nu dan na ongeveer 6 maanden?

Nu ongeveer 6 maanden verder ben ik nog steeds heel tevreden met mijn haar. Je ziet nu langzaam, in de uitgroei, mijn natuurlijke krul weer terug komen. Dit is zo weinig dat ik er eigenlijk geen last van heb. Ik ben wel van plan om over een tijdje mijn uitgroei weer te laten behandelen. Dan kan ik er weer tussen de 6 en 12 maanden tegen. Ik heb op op Sanvi.nl een vlog geplaatst waar ik veel vragen beantwoord die mij op Youtube gesteld werden. Dit is de link.

BEDANKT VOOR HET LEZEN!

Bedankt voor het lezen! En mocht jij ook geïnteresseerd zijn?  Neem dan gewoon contact op met bijvoorbeeld LookZ Kapsalon in Boxtel.  Mocht je je haar hebben gedaan, laat het dan weten via de reacties en deel jouw verhaal met mij. Ik ben erg benieuwd!

Liefs Sanne van Sanvy ♥