Straight LookZ

Permanent style haar op 100% natuurlijke basis.


100% KERATINE HERSTEL BEHANDELING 

Breng nu je haar weer terug naar zijn gezonde natuurlijke basis.

Oxilock plasma zorgt er dankzij haar drievoudig herstelvermogen voor dat beschadigd en porreus haar, bijvoorbeeld door agressieve of chemische behandelingen, zoals verven en blonderen, er weer gezond, glanzend en sterk uit gaat zien.

Oxilock plasma vermindert het afbreken van het haar met 98%,KERATIN PLUS LINE ADAMANTIUM

Adamantium is een revolutionaire nieuw product speciaal ontworpen om af te rekenen met pluizig en Kroeshaar.

 Adamantium maakt drie verschillende resultaten mogelijk: een natuurlijk steil resultaat, een getemd resultaat met vermindering van het volume en is zeer geschikt om kroeshaar te behandelen, een anti-kroes resultaat dus. Alle voor de duur van twee tot vijf maanden.  Adamantium is op 100% natuurlijke basis en dus gezond voor je haar!


KERATIN GOLD EXCLUSIVE STRAIGHTING

De resultaten zijn verbluffend!

Stel je eens voor; NOOIT meer de Stijltang, of pluishaar met vochtig weer. Zou dat niet geweldig zijn?

Tijdens een INTENSIEVE behandeling (3-6 uur) persen wij door middel van warmtedruk de Keratin Gold in uw haar. Als of we uw haar betoveren ziet u de structuur van uw haar veranderden.  U gaat naar huis met geweldig, glanzend en gezond steil haar! Een prachtig, BLIJVEND resultaat.  De Stijltang is voorgoed verleden tijd. Uw haar blijft PERMANENT steil en is voortaan makkelijk in ieder gewenst model te brengen.  Keratin Gold is een nieuw product op basis van 100% natuurlijke stoffen dus gezond voor je haar! 

LET OP: Om kwaliteit te kunnen waarborgen doen wij vooraf aan alle Straighting behandelingen vrijblijvend een uitgebreide haar Check. 

Vraag nu meteen vrijblijvend informatie aan! 

HAARSTRUCTUUR

De structuur van je haar ontstaat al bij het haarzakje (onder je huid dus). Door een klein gangetje komt je haar naar buiten. En afhankelijk van de vorm van dát gangetje, wordt je haarstructuur bepaald: steil, golvend, krullend of kroezig.

Het in stand houden van de haarstructuur komt door keratine. Dit eiwit of proteïne bevindt zich in je haar en bestaat uit keratineketens, die met elkaar zijn verbonden. En het zijn deze verbindingen (ook wel bruggen genoemd) die ervoor zorgen dat je haarstructuur intact blijft.

HOE VERANDEREN WIJ UW HAAR?

Het merk Jean Paul Myne heeft  een geweldige, natuurlijke methode ontwikkeld om haar permanent te stijlen Het unieke complex van stamcellen en pure Keratine wordt met behulp van warmtedruk in het haar geperst.   Hierdoor versterken de zwavelbruggen, dit zijn de “spieren” van je haar, waardoor ze stijl blijven.