Straight LookZ

Permanent style haar op 100% natuurlijke basis.


KERATIN GOLD EXCLUSIVE STRAIGHTING

De resultaten zijn verbluffend!

Stel je eens voor; NOOIT meer de Stijltang, of pluishaar met vochtig weer. Zou dat niet geweldig zijn?

Tijdens een INTENSIEVE behandeling (3-6 uur) persen wij door middel van warmtedruk de Keratin Gold in uw haar. Als of we uw haar betoveren ziet u de structuur van uw haar veranderden. U gaat naar huis met geweldig, glanzend en gezond steil haar! Een prachtig, BLIJVEND resultaat. De Stijltang is voorgoed verleden tijd. Uw haar blijft PERMANENT steil en is voortaan makkelijk in ieder gewenst model te brengen. Keratin Gold is een nieuw product op basis van 100% natuurlijke stoffen dus gezond voor je haar!

LET OP: Om kwaliteit te kunnen waarborgen doen wij vooraf aan alle Straighting behandelingen vrijblijvend een uitgebreide haar Check.

Vraag nu meteen vrijblijvend informatie aan!

HAARSTRUCTUUR

De structuur van je haar ontstaat al bij het haarzakje (onder je huid dus). Door een klein gangetje komt je haar naar buiten. En afhankelijk van de vorm van dát gangetje, wordt je haarstructuur bepaald: steil, golvend, krullend of kroezig.

Het in stand houden van de haarstructuur komt door keratine. Dit eiwit of proteïne bevindt zich in je haar en bestaat uit keratineketens, die met elkaar zijn verbonden. En het zijn deze verbindingen (ook wel bruggen genoemd) die ervoor zorgen dat je haarstructuur intact blijft.

HOE VERANDEREN WIJ UW HAAR?

Het merk Jean Paul Myne heeft  een geweldige, natuurlijke methode ontwikkeld om haar permanent te stijlen Het unieke complex van stamcellen en pure Keratine wordt met behulp van warmtedruk in het haar geperst.   Hierdoor versterken de zwavelbruggen, dit zijn de “spieren” van je haar, waardoor ze stijl blijven.